Testimoni Set Kurus Shaklee

TURUN 14KG DLM MASA 2.5 BULAN

Cik ja (bkn nama sebenar ?) merupakan antara customer saya yg paling konsisten yg ambil SET KURUS SHAKLEE. Cik ja amik cinch, herb lax, alfalfa dan lechitin. Sebelum tu dia amik omega.

Cik ja start amik set shaklee pertengahan bulan 2 tu hari dan now berat cik ja dah turun 14kg!!! Daripada 72kg kepada 58kg. Target before puasa turun sampai 52kg. Mmg superb lah…trainer dia soh amik fat burner tapi dia tak nak takut tak selamat…

Alhamdulillah baru2 ni Cik Ja baru je repeat order untuk set kurus shaklee…saya doakan cik ja dapat capat berat badan yang didam2kan…aminn..

10407189_390033971121177_4204814884766377312_n

 

2013-03-16 08.00.18

2013-04-04 09.19.41

 

2013-03-15 08.52.50

 

2013-03-12 09.56.19

 

2013-03-08 19.56.26

 

2013-04-01 08.03.11

testi esp dan kurus4

 

2013-03-17 09.18.34

Untuk maklumat lanjut berkenaan Set Kurus Shaklee, sila click disini. Berminat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee dengan harga ahli? Sila click disini. Ingin menyumbang testimoni positif anda setelah menggunakan Set Kurus Shaklee? Anda boleh dapatkan hadiah istimewa untuk testimoni anda. Sila click disini. Terms & conditions apply.

Disclaimer: Produk ini adalah makanan tambahan kepada diet seharian dan ia tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Maaf! Sila click button share