Shaklee menyediakan PELUANG untuk mengubah nasib anda…PELUANG untuk menambah pendapatan dan PELUANG untuk BAHAGIA!

Tiada yang lebih penting bagi saya melainkan kebahagiaan keluarga saya. Dengan pendapatan yang diperolehi daripada Shaklee saya dapat memberikan kebahagiaan dan menambah nilai kepada hidup orang lain terutamanya yang tidak bernasib baik. Dalam ekonomi yang tidak menentu sekarang ni…pendapatan kedua or side income sangat2 perlu. Kita tidak lagi boleh bergantung kepada sumber pendapatan yang ada sebab memang tak cukup. RM50 dahulu tidak lagi sama macam RM50 sekarang. Tidak termasuk lagi bebanan hutang…sekiranya anda tercari2 sumber pendapatan lain yang dapat mengubah nasib anda…Jom daftar ahli Shaklee.

National Conference 2015

National Conference 2015

 Kelebihan Daftar Ahli Shaklee

Bagi saya yang benefit yang paling penting saya perolehi setelah menjadi ahli Shaklee adalah KESIHATAN dan KEBAHAGIAAN. Disamping dapat menjaga kesihatan saya dibayar dipula dengan pelbagai insentif iaitu:

  • Cash bonus 5%-21% daripada jumlah jualan (Cash daripada 2 sehingga 6 angka). Cash bonus akan dimasukkan kedalam akaun saya setiap 13-15hb.
  • Car bonus – Saya dibayar CASH untuk memiliki kereta idaman saya. Kalau tak nak beli kereta, duit ni boleh simpan or guna utk tujuan anda sendiri. Minimum cash bonus adalah RM800+
  • Convention bonus – Saya berpeluang untuk menghadiri convention atau bercuti diluarnegara/ dalam negara atau mengerjakan UMRAH yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee. Pada tahun 2014, saya memberikan peluang ini kepada ABAH saya mengerjakan UMRAH & ZIARAH Turki 6 star! Penginapan hotel 5 bintang di Turki, Madinah dan Mekah, makan minum ditanggung sepenuhnya termasuk jamuan makan malam yang best dihotel. Tahun ini, saya berikan peluang kepada IBU saya untuk bercuti ke ITALY!

File 7-5-15, 10 15 58 AM

File 7-5-15, 10 19 52 AM

Best ke best? Of coz la best kan?. Selain daripada CASH BONUS, saya dapat keistimewaan untuk membeli produk-produk Shaklee dengan HARGA yang best.

  • Saya boleh membeli produk dengan HARGA AHLI dengan penjimatan sebanyak 20-30% untuk setiap produk.
  • Saya boleh membeli produk dengan HARGA PROMOSI. Setiap bulan Shaklee akan menawarkan produk promosi (Buy 6 Free 1). So saya dapat extra 1 produk dengan percuma.
  • Saya juga dapat RETAIL PROFIT sebanyak 10-20% daripada jualan produk.

kelebihan menjadi ahli shaklee

Cukup ke? Ade lagi…group naungan saya iaitu MILLIONAIRE KINGDOM (MK) menawarkan pelbagai benefit yang EXTRA BEST! As a member of MK, anda akan diberikan BIMBINGAN sehingga anda berjaya sekiranya anda berminat untuk menjalankan bisnes anda sendiri.

  • Support group melalui Whatapps & Telegram – untuk berbincang mengenai produk, masalah dan berkongsi strategi dan motivasi. Ramai ahli2 kami datang daripada pelbagai latarbelakang pendidikan dan pekerjaan (doctor, lawyer, accountant, engineer (civil, mechanical, electrical), chemist, biologist, teacher, mathematician dsb)
  • Online or Offline personal coaching – untuk nasihat bisnes seperti cara memulakan perniagaan dsbnya
  • Secret Group – untuk mendapatkan testimoni pengguna dan mendapatkan info2 terkini berkenaan produk dan perkhidmatan Shaklee
  • Kelas Online or Offline secara percuma/ minimum commitment fee (eg. RM10-RM50) – kelas2 perniagaan, pemasaran, kelas nutrisi dan penjagaan kesihatan dsbnya.
  • Small class – tajuk customize mengikut permintaan ahli.
  • Free Business Manual untuk menjalankan bisness Shaklee – macam2 ada dlm ni based on pengalaman ahli2 yang telah lama menjalankan perniagaan.
Ibrahim - Adam Class

Kelas untuk Kaum Adam :)

irfan khairi

My Sifu Irfan Khairi

 

Lagi? lagi? Benefit yang lagi lagi lagi BEST is RELATIONSHIP. Since saya join Shaklee, empire saya berkembang pesat..ceewahh alhamdulillah…saya dapat ramaiii kawan2 baru…dan merapatkan hubungan dengan kawan2 lama dan sediaada. Kawan2 inilah yang menyokong saya selama ini. Bila ada masalah..kawan2 saling memberikan pendapat dan motivasi. Sangat2 indah…PRICELESS!

2013-12-22 12.14.17

kelas at avani goldcoast sepang

SID class at Avani Goldcoast Sepang

So, berminat tak nak jadi ahli Shaklee dibawah group MK? Tak tahu macam mana nak daftar? Jom sambung baca…

MACAM MANA NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE?

  1. Terdapat 2 cara untuk menjadi ahli:
    • Pendaftaran biasa – Mendaftar keahlian dengan bayaran RM69 sekali seumur hidup. Anda akan mendapat Shaklee Kit yang mengandungi maklumat syarikat, produk, senarai harga dll. Kos penghantaran Shaklee kit adalah sebanyak RM10.60 bagi Semenanjung Malaysia dan RM21.20 bagi Sabah dan Sarawak
    • Pendaftaran percuma – Setiap pembelian produk bernilai RM630 keatas, secara automatik anda menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA. Kos penghantaran PERCUMA untuk produk atas RM800 bagi Semenanjung Malaysia dan RM1000 bagi Sabah Sarawak.
  2. Isi borang pendaftaran (click disini)
  3. Membuat pembayaran atas nama Imatul Izah Ibrahim
    • Maybank – 105028337668
    • CIMB – 7058014975
  4. Emailkan resit pembayaran ke imatul76@gmail.com or whatsapp to 012-6828084
  5. Selepas itu saya akan daftarkan anda secara online dan anda akan dinotify oleh Shaklee melalui email dan sms.
  6. Selepas tu, saya akan add anda ke support group, secret group dan bimbingan selanjutnya akan diberikan mengikut kesesuaian masa anda.

 

3 thoughts on “Daftar Ahli Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Maaf! Sila click button share