Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Bagi pengguna2 sediada dan yang baru nak mencuba produk2 Shaklee, disini saya menyediakan senarai pengedar2 Shaklee dibawah saya yg mempunyai banyak pengalaman dan mementingkan Customer Service. Anda boleh bertanya apa sahaja soalan walaupun tak beli ape2 dari kami kerana kami

Amaran! Artikel ini berbaur kebencian. Oh! MLM

Amaran! Artikel ini berbaur kebencian. Oh! MLM

OMG! goyang kaki duit mari!!! Patutla semakin ramai orang benci dengan MLM…terlalu banyak sangat pihak2 tertentu menggunakan platform MLM untuk penyamaran SKIM CEPAT KAYA. Nak kesan mereka2 ni senang je…sila perhatikan iklan2 sebegini… Iklan tayang kete mewah seperti Ferrari, Lamborghini,

Kajian Mendapati Supplement dapat Menjimatkan Kos Perubatan

Kajian Mendapati Supplement dapat Menjimatkan Kos Perubatan

Ni ade satu citer benar…org ni duduk depan rumah makcik saya dikampung. Dah pencen as Estate Manager. Beli rumah bungalow cash…anak ade 6 orang dan kebanyakkan dah berkahwin. Baru2 ni isteri dia sakit buah pinggang dan memerlukan rawatan dialysis yg

Rawatan Demam Denggi

Rawatan Demam Denggi

Assalammualaikum semua..saya doakan semua sihat2 belaka…entry kali ni saya nak citer pasal demam denggi..almaklumlah musim sekarang ni..ade je kawan2 masuk ward sebab demam denggi..ade anak buah kawan kat opis sampai masuk ICU sebab demam denggi. Saya tinggal diseksyen 7 Shah

Rawatan untuk Bells Palsy

Rawatan untuk Bells Palsy

Assalammualaikum semua, Promo bulan ni memang saya tunggu2 sebab im a loyal fan of VIVIX and B Complex. Saya mengambil Vivix dan B Complex khusus untuk sakit Bells Palsy yang saya hidapi semenjak 4 tahun lepas. Bells Palsy adalah sakit

Kelebihan Vivix Shaklee

Kelebihan Vivix Shaklee

APAKAH VIVIX? Vivix merupakan produk anti-penuaan selular, patent-pending yang dicipta oleh Shaklee Corporation. 1 sudu Vivix bersamaan dengan jumlah resveratrol dalam 100 gelas wine merah. Tau tak kenapa org2 France awet2 muda belaka? Sebab derang ni jadi tradisi minum wine

Pengalaman Mengandung dan Bells Palsy

Pengalaman Mengandung dan Bells Palsy

Assalammualaikum my lovely readers. Entry kali ni saya nak citer pengalaman saya mendapat penyakit bells palsy 4 tahun yang lepas and masa tu saya tengah pregnant 34 minggu anak yang kedua. Penyakit Bells Palsy Penyakit bells palsy ni adalah penyakit

Mana lebih baik? Makanan sunnah atau supplement?

Mana lebih baik? Makanan sunnah atau supplement?

Assalammualaikum. 1st of all..saya bukanlah ustazah atau ahli agama. Ilmu juga terlalu cetek bagi memetik hadis2 atau membicarakan berkenaan perihal sunnah dengan mendalam. Walaubagaimanapun, posting saya ini lebih kepada pendapat peribadi melalui pembacaan saya berdasarkan artikel2 ilmuan yang boleh dipercayai

Promotion Vitamin C dan E Shaklee

Promotion Vitamin C dan E Shaklee

Good news!!! Kulit cerah berseri untuk raya Promotion Vitamin C dan E Shaklee kembali lagi!!! Kombo terhebat untuk kulit cerah, anjal dan berseri. Kini dengan harga paling hebat! Kajian Gabungan Vitamin C dan E Shaklee untuk kulit Tahukah anda dengan

Pengalaman 2 kali DnC dan cyst selepas keguguran (Part 1)

Pengalaman 2 kali DnC dan cyst selepas keguguran (Part 1)

Pengalaman 2 kali DnC dan cyst selepas keguguran January 2015…Yes!! saya mengandung lagi..baby yang ke3. Alhamdulillah seronoknya masa tu bila dapat tau pregnant…saya berkongsi berita gembira itu dengan most of frens..masa tu memang morning sickness teruk sangat..boleh dikatakan setiap masa

error: Maaf! Sila click button share