Kulit cerah persis gadis korea

Kulit cerah persis gadis korea

Vita C mencerah keseluruh badan

Vita C mencerah keseluruh badan

Vita E Menghalang Kegelapan Kulit

Vita E Menghalang Kegelapan Kulit

Vitamin B Meratakan Tona Kulit

Vitamin B Meratakan Tona Kulit

Mahukan Kulit Putih tanpa jerawat Persis Gadis Korea??? Anda bukan sahaja boleh dapatkan kulit yang cantik tetapi badan yang kurus semulajadi!

 Lihatlah sendiri testimoni pengguna2 kami

Testimoni sendiri - ESP Shaklee

Testimoni Vitamin C Shaklee

testimoni set kulit shaklee

tetsimoni ESP dan vivix Shaklee

Me+new

Apakah rahsia mereka???

 

Memperkenalkan ESP, minuman kecantikkan paling laris di Malaysia. Ianya HALAL, SELAMAT & BERKESAN

ESP

ESP adalah produk kecantikan dan kesihatan berasaskan protein soya TANPA GMO yang dibuat khas untuk wanita dan lelaki yang mengimpikan kulit yang CERAH, GEBU dan ANJAL tidak seperti produk-produk lain dipasaran, ESP menawarkan segalanya dalam 1 gelas minuman setiap hari dengan rasa yang sangat enak, pasti anda jatuh cinta!
ESP diperbuat daripada protein soya yang berkualiti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protein dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama.
Soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubahsuai secara genetik (Non-GMO). Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari  proses penanaman sehingga pemprosesannya.

File 5-24-15, 4 56 26 PM

4 Khasiat Utama ESP Shaklee untuk Kulit Anda

  1. Membantu menghilangkan jerawat, jeragat dan parut dimuka dan badan

  2. Menganjalkan kulit termasuk payudara yang kendur dan membantu meratakan selulit. ESP juga boleh mengurangkan berat badan. (Customer saya pernah hilang 4kg dalam masa sebulan dengan pengambilan ESP sahaja)

  3. Membantu mencerahkan dan menaikkan seri kulit secara semulajadi

  4. Membantu meratakan kulit kesan daripada parut2 jerawat

Kepentingan Protein untuk Kulit

25 peratus daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit dan otot-otot adalah berasal daripada protein. Bila kita mengambil protein, organ penghadaman akan memproses dan memecahkannya kepada asid amino dan dihantar kedalam darah seterusnya dibawa keseluruh badan. Sel-sel badan akan memilih asid-asid amino yang diperlukan untuk membina tisu-tisu badan yang baru, antibodi, hormon, enzim dan sel-sel darah. Oleh itu protein adalah amat-amat penting untuk kulit dan tubuh yg sihat dan cantik.
Protein merupakan bahan utama yang digunakan untuk menggantikan sel-sel yang telah mati.
  • Kebanyakkan sel-sel darah putih diganti setiap 10 hari.
  • Sel-sel dalam lapisan saluran usus dan platlet darah diganti setiap 4 hari.
  • Sel-sel kulit diganti setiap 24 hari.
  • Lebih daripada 98 peratus molekul dalam badan diganti sepenuhnya setiap tahun!.

Adakah Anda Kekurangan Protein?

  1. Kesan lebam dan bengkak dibawah mata terutamanya diwaktu pagi.
  2. Water retention (bengkak air). Kesan bengkak dibawah mata, kaki, muka dan tangan.
  3. Kuku senang pecah dan nipis serta lambat tumbuh.
  4. Rambut bercabang, senang gugur dan putus.
  5. Kulit kering, bersisik dan ruam.
  6. Tumit kaki kering dan pecah.
  7. Luka lambat sembuh.
  8. Perubahan warna kulit.
  9. Selalu letih, sukar tidur, kemurungan, moody, selalu bimbang dan kerap sakit kepala

 

5 kelebihan ESP Shaklee dan cara penyediaannya

ESP Shaklee untuk siapa?

  • Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti JERAWAT dan JERAGAT
  • Untuk mereka yang ingin kulit CERAH dan PUTIH
  • Untuk mereka bekerja ditengah panas yang menjadikan KULIT GELAP/ SUNBURN
  • Untuk mereka yang ingin menghilangkan PARUT-PARUT JERAWAT
  • Untuk mereka yang inginkan kulit yang GEBU dan ANJAL serta AWET MUDA
  • Untuk ibu2 mengandung dan menyusu yang mempunyai masalah ALAHAN KULIT. Sesuai bagi ibu2 menyusu.

 

Berita Baik! Dapatkan ESP dengan harga promosi sehingga 20% sehingga 30 September 2015 sahaja!!!

SELAIN UNTUK KULIT, APA YANG ESP SHAKLEE BOLEH BERIKAN KEPADA ANDA?

Selain daripada untuk kecantikkan kulit, jom tengok apa lagi khasiat ESP Shaklee pada tubuh badan secara menyeluruh.
  1. ESP meningkatkan penyerapan protein, mengatasi masalah angin dan ketidakselesaan perut, mengatasi masalah gastrik.
  2. ESP mengurangkan paras kolesterol dalam darah sebanyak 23%
  3. 60 kajian menunjukkan protein soya meningkatkan ketumpatan tulang
  4. 2 kajian menunjukkan pengamalan ESP dan Vitamin E serentak merendahkan sehingga 40% LDL (kolesterol jahat) yang membawa risiko darah tinggi dan sakit jantung
  5. 4 kajian menunjukkan ESP menghalang LDL (kolesterol buruk) dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung
  6. ESP menghalang pembentukan batu karang yang biasa dialami oleh lelaki
  7. ESP mengelakkan kerosakan buah pinggang. Protein haiwan boleh rosakkan buah pinggang tapi protein dari soya akan melindungi buah pinggang
  8. ESP mengandungi kandungan protein lengkap dan isoflavene mencukupi di mana isoflavene adalah bahan semulajadi yang diperlukan badan untuk melawan kanser
  9. Protein soya meningkatkan sistem pertahanan badan kita dalam melawan serangan, penyakit dan jangkitan bakteria/virus
  10. Lysine dalam ESP jika diamalkan dengan Vitamin C mengurangkan risiko kanser usus sebanyak 90%
  11. ESP jika diamalkan dengan flavanoids mengurangkan risiko kanser payudara sebanyak 10x ganda
  12. ESP jika diamalkan bersama Shaklee Carotomax dan Ostematrix mengurangkan pembiakan sel kanser sebanyak 10x ganda
  13. Protein ESP menggalakkan proses pemulihan sel rosak kepada sel sihat untuk fungsi badan yang sempurna
  14. ESP terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam lamanya
  15. ESP membina sel otot, kulit dan hormone yang seimbang, menyokong sistem imunisasi badan, dan menyokong kesihatan jantung dan prostat (lelaki)
  16. ESP mengawal ‘mood swing’ pada wanita ketika PMS dan wanita menopause

TESTIMONI PENGUNA ESP SHAKLEE UNTUK KECANTIKKAN KULIT DAN JERAWAT

Ini merupakan sebahagian daripada testimoni untuk ESP Shaklee. Click disini untuk melihat lebih banyak testimoni yang membuatkan anda lebih yakin dengan produk kami.

2015-03-02 11.42.43

Salam, lama tdk bg testimoni shaklee kan? Pengambilan konsisten ESP :)

2015-03-06 16.26.01

ESP mmg terbaik..Ini testimoni customer saya yg hanya menggunakan ESP sahaja. Beliau mencari vitamin apa yang boleh mencerahkan kulitnya sebelum kawin, so saya syorkan ESP dekat dia, sekarang alhamdulillah beliau sangat menyukai ESP dan berbangga dengan wajahnya skrg…

2015-03-02 13.20.24

Ni pengalaman saya sendiri. Bulan 12 haritu muka bermasalah teruk. Cuba 2-3 produk utk tapi makin teruk. Pastu terpikir kenapa tak try produk Shaklee sendiri, so dengan guide dari ‘mummy’ dan ‘nanny’ beli la ESP, Vitamin C dan GLA Complex. Alhamdulillah gambar sebelah tu la hasilnya. Skrg saya maintain makan Vitamin E dan C pulak..pencuci Nutriwhite.

 

2015-03-03 13.29.56

Gambar 1: Awal tahun 2013, punca gara2 salah pakai produk. dah macam2 produk saya cuba untuk hilangkan jerawat tapi sayang….jerawat makin menjadi2.

Gambar 2: Pertengahan tahun 2013, saya cuba produk shaklee. Selepas 2-3 bulan macam tu la (tak berapa ingat) dgn pengambilan ESP+Alfalfa+Vitamin E. Jerawat mula kering.

Gambar 3: Parut makin pudar

Gambar 4: Anda nilaikan sendiri hehehe….

Note: Gambar takde nak edit2 ya. Camera 360 ti semua takde gambar real ye. I LIKE SHAKLEE

 

2015-03-02 13.00.30

Testi 1: Salam, nak share testi sendiri..saya consume Shaklee (Vitamin E+Vitamin B+Vitamin C+Alfalfa+ESP) baru je 3 minggu dan hasilnya sgt2 memuaskan hati, kulit lebih cerah dan licin bukan setakat muke je..tapi yg saya sgt suke kaki dan tangan juge, tiada lagi kulit kusam dan kering. Shaklee memang terbaik..Alhamdulillah dengan izinnya…

Testi 2: Alhamdulillah..selepas 3 minggu amik GLA dan ESP, ekstra amik Vitamin E kadang2 (time rajin)..ni la hasilnya..tak makeup pape pon, just pakai sunblock je sebab panas :)

 

 

Khasiat ESP Shaklee

good-news1

ESP SHAKLEE JUGA BOLEH KURUSKAN BADAN!

Testi 1: Nak share dengan geng Shaklee semua, before deliver berat saya 84kg dan selepas bersalin 2 bulan berat saya dah 66kg (tapi perut tu nampak buncit coz tak bengkung kerana czer). Ini la hasil dari makan set pantang dan ESP. Tapi sejak abis set pantang tu saya just makan ESP je, muka pon beza dah color, dulu gelap skang cerah sikit. Im in love with Shaklee

Testi 2: Pas minum ESP selama 4 bulan ni lah hasilnya dari 68kg skrg dah 48kg. ESP memang best.

Testi 3: Alhamdulillah selepas menggunakan herb lax+lechitin+ESP selama 2 minggu, sekarang perubahan inilah yang berlaku kepada diri saya, bukan sahaja berat semakin kurang…tetapi juga kulit semakin lembut dan halus.. bekas2 jerawat dah semakin hilang..rase penat sudah tidak ada lagi..badan menjadi cergas..macam tak percaya..tetapi inilah kenyataan :)

set pantang 3
Testi 1
Testimoni kurus+ESP shaklee 002
Testi 2
wpid-382738_395312460582651_18736819_n
Testi 3

 

ESP Shaklee dijamin SELAMAT, HALAL & BERKESAN

Semua produk SHAKLEE mempunyai kelulusan KKM dan disahkan HALAL oleh Islamic Service of America (ISA). ISA merupakan badan pensijilan HALAL luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM. Semua produk dikeluarkan diluar negara yang disahkan HALAL oleh badan pensijilan yang diiktiraf oleh JAKIM tidak perlu mempunyai cop halal JAKIM. Boleh rujuk kepada link ini halal jakim import.

jakim

halal ISA logo Logo-Halal-yang-diiktiraf-JAKIM

 

 

Harga runcit ESP Shaklee adalah RM150.00. Untuk maklumat penghantaran, sila click disini. Nak beli dengan harga ahli dengan penjimatan sehingga 20%??

Daftar sebagai ahli Shaklee sekarang! Sila click disini untuk daftar ahli. Free vitalea multivitamin dengan setiap keahlian baru sehingga Oct 2015.

join_now

 

Bagaimana nak order ESP Shaklee?

LifeFit.my Hubungi Saya

Untuk pesanan:

PM: http://www.facebook.com/messages/rahsiakuruscantiksihat/

Call/SMS/Whatsapp/telegram: 012-6828084

Sila isi borang pembelian

Pembayaran melalui: Maybank 105028337668 atau CIMB 7058014975

Sila emailkan resit pembayaran ke imatul76@gmail.com atau whatsapp to 012-6828084

 

READY STOCK! COD Shah Alam, KL dan sekitar

Order-Sekarang

Pembelian menggunakan CREDIT CARD ATAU DEBIT CARD, Sila click dibawah

buy-now-button

Ingin dapatkan ESP Shaklee dengan HARGA AHLI dengan penjimatan sehingga 20 peratus? Daftar sebagai ahli Shaklee sekarang! Sila click disini untuk daftar ahli.

join_now

Untuk mendapatkan lebih tips dan info berkenaan produk-produk Shaklee. Sila click disini.

Leave a Reply